Dugnad på tirsdag, 7.mai kl.18

Årets dugnad blir tirsdag 7. mai kl. 18:00 (det er lov å tjuvstarte).

Det er bestilt containere som utplasseres på vanlig plass tidligere samme dag.

Containere er kun til hageavfall (max. 15 cm. diameter på grener / stammer / røtter) fra fellesområde!

Hvis det er plass – etter at fellesområdene er ryddet ferdig – vil det bli anledning til å deponere privat hageavfall. Husk dimensjonskravet som allerede angitt! Containerne skal ikke ha noe som stikker utenfor, dørene skal kunne lukkes og maks 20cm over toppen. Plastposer skal ikke i containerne!

Feiing bestilles til dagen etter dugnaden (Onsdag 8 mai).

Vi benytter anledningen til å fylle strøkassene med grus slik at disse er klare til neste vintersesong. Forøvrig skal grus feies ut fra kanter slik at feiebilen letter kan samle dette opp. NB! Skal ikke legges i hauger, men jevnt utover.

Børstemaskin

Styret har gått til innkjøp av «børstemaskin» slik at jobben med å fjerne grus fra plener blir enklere. Dugnadssjefen Skytten Øst vil gi opplæring i bruk av maskinen på fredag, 3.mai kl.19 til dem som skal børste fellesplener i sitt område.

Møtepunkt er lekeplassen Skytten Øst. Opplæringen tar ikke lengre enn 10 minutter men er nødvendig for å sikre at maskinen brukes riktig og holder lenge.