Bestill din ladeboks

Som tidligere informert om (se Oppdatering elbiloppgraderingsprosjekt) går det framover med elbil-prosjektet. Du har kanskje lagt merke til at det allerede har blitt montert noen koblingsbokser bak på garasjene.

Nå er det på tide at vi setter igang bestilling av selve ladeboksene. Nedenfor finner du bestillingsskjemaet. Om du ikke ønsker ladeboks på nåværende tidspunkt trenger du ikke å fylle ut skjema.

NB! Bestillingsfrist: 2 september 2019
Merk at betaling av lader må gjøres fullt ut når regningen sendes ut. Det blir ikke anledning til å dele opp betalingen av elbilladeren, kun investeringskostnaden på kr. 7.315,- for de som har behov for dette.

Etter at du har trykket på «Send» vil du få en kopi av svaret i e-posten din. Når du får den kan du gå ut ifra at vi har fått bestillingen din.