Oppdatering bytte av trafo og koblingsskap

Desverre mislyktes bytte av trafo og koblingskap idag, så vi har ikke fått gjennomført det vi skulle. Styret kommer derfor tilbake med ny dato for dette så fort som mulig.
Vi kan derimot bekrefte at strømmen vil bli tatt både i garasjer og boliger når bytte skal gjøres. Som tidligere informert vil hver husstand notifiseres direkte fra Hafslund, så følg med på melding fra dem.

Vi nærmer oss samtidig installasjon av elbilladere for dere som har bestilt dette. Installasjon vil foregå fredag 11 oktober, samt mandag 14 oktober til og med onsdag 16 oktober. De av dere som har bestilt lader vil bli tilskrevet med nærmere informasjon om hva som forventes av dere.

Forøvrig minner vi om at anlegget *ikke* er ferdigstilt selv om ladere blir installert. Det er derfor fortsatt *totalforbud* mot all lading av elektriske kjøretøy – dette inkluderer hybrider. Tilsvarende er bruk av motorvarmer av samme årsak også forbudt. Det vil komme en klar melding fra styret når anlegget er ferdigstilt og klart til bruk.

Styret sender ut all kommunikasjon elektronisk, så har du en nabo du mistenker kanskje ikke har fått med seg siste nytt, tips dem om å gå inn på hjemmesiden vår; www.skytten-huseierforening.net for siste nytt og litt eldre nytt samt diverse annen nyttig informasjon. Det ligger mer der enn du kanskje tror 😉
Vennlig hilsen Styret