Kjedelig hjemme? Her er tre forslag:

Dugnad

Dato for dugnaden er satt til 21.april. Containere og feiing dagen etter er bestilt. Men: du trenger ikke å vente så lenge. Kom deg ut i det fine været og gjør en innsats for nabolaget. Da får du både mosjon og frisk luft. Det er lurt å ta med barna!

Dessuten unngår du å møte alle naboene samtidig på dugnadsdagen, og det er jo på linje med myndighetenes anbefalinger. Et ryddig nabolag er også fint når de fleste av oss oppholder seg mer hjemme de neste dagene allikevel.

Innspill til Eineåsen skole

Angrer du på at du ikke har sendt noen innspill enda til arkitektene? Da skal du høre at fristen for tilbakemeldinger har blitt utvidet til 6.april. Innspill sendes til adressen oppgitt her.

Hele saken ligger her.

Se på film

Om været er for dårlig til å drive med dugnadsarbeid kan du også se på film. Fram til 31.mars spanderer Telenor på noen filmer. Les mer her.