Dugnad i helgen 28.april – 02.mai

Våren er på vei og vi har satt tidsrom for dugnad.

Det er bestilt containere som utplasseres på vanlig plass, torsdag 28.april. De hentes igjen på mandag, 02.mai. Dugnadssjefene holder av plassen. Se også kart nedenfor.

Skulle den oppsatte tiden allikevel ikke passe, takker naboene deg for at du gjør din dugnadsinnsats i forkant. Det er jo lov å tjuvstarte.

I tillegg går vi tilbake til vår gammel vane og dugnadssjefene får anledning til å handle inn øl, brus, vann og is på fellesskapets bekostning. Det er hyggelig hvis det blir sosiale sammenkomster gjennom dugnadshelgen, som f.eks. grilling, hvor naboer kan ta med grillmat og spise sammen etter dugnaden.

Praktiske opplysninger

Containere er kun til hageavfall (max. 15 cm. diameter på grener / stammer / røtter) fra fellesområde!

Hvis det er plass – etter at fellesområdene er ryddet ferdig – vil det bli anledning til å deponere privat hageavfall. Husk dimensjonskravet som allerede angitt! Containerne skal ikke ha noe som stikker utenfor, dørene skal kunne lukkes og maks 20cm over toppen. Plastposer skal ikke i containerne!

Feiing er bestilt til uken etter dugnaden.

Grus feies ut fra kanter slik at feiebilen letter kan samle dette opp. NB! Skal ikke legges i hauger, men jevnt utover, gress skal ikke blandes inn.

Du kan finne en liste over gjøremål på dugnaden her: Praktisk info -> Dugnad.