Dugnad på mandag, 29.april kl.18 – og i dagene før det

Årets vårdugnad blir mandag 29.april kl. 18:00 (det er lov å tjuvstarte). Vi håper at snøen er borte da. Har du ikke anledning denne dagen, ta gjerne en runde i dagene i forveien.

Dugnadssjefene sørger for lett bevertning som vanlig (drikke og is).

Husk at dugnad betyr å rydde på våre fellesarealer! Det er ikke bare plassen hvor man setter fra seg bilen sin, det er faktisk hver enkeltes andel i realsameie som beskrevet i grunnboken som også i våre vedtekter: (https://www.skytten-huseierforening.net/vedtekter/).  

Det er bestilt containere som utplasseres på vanlig plass tidligere samme dag og hentes dagen etter. Containere er kun til hageavfall (max. 15 cm. diameter på grener / stammer / røtter) fra fellesområde!

Hvis det er plass – etter at fellesområdene er ryddet ferdig – vil det bli anledning til å deponere privat hageavfall. Husk dimensjonskravet som allerede angitt! Containerne skal ikke ha noe som stikker utenfor, dørene skal kunne lukkes og maks 20cm over toppen. Plastposer skal ikke i containerne!

Feiing er bestilt til dagen etter dugnaden (Tirsdag, 30.april).