El-sjekk av tilfluktsrommene

Som beskrevet i årsberetningen 2023 (se Innkalling Generalforsamling 2024) har det blitt utført el-sjekk av anleggene i tilfluktsrommene. Samtidig ble innmaten til sikringsskapene, lys og lysbrytere byttet.

Nå er det lett å se støvet på sykler og bildekk som ikke har blitt brukt på flere år. Vi oppfordrer alle som bruker tilfluktsrommene til lagring til å ta en titt denne våren og rydde bort det som ikke brukes lengre. Sykler som ikke brukes lengre kan leveres til skolekorpsets loppemarked innen slutten av april (lopper kan leveres her).

Tilfluktsrommene kan brukes til lagring av sesongbetonte gjenstander, ikke til langtidslagring som beskrevet her: Praktisk info >> Lagringsplass.

Til uken blir det også grov feiing på veiene våre og husk generalforsamling på tirsdag, 09.april.