Personvernerklæring

Hvem vi er

Vi er en huseierforening registrert i Brønnøysundregisteret med organisasjonsnummer 988 188 735. Flere detaljer finner du her.

Personopplysninger som behandles

Skytten Huseierforening (gjennom forretningsfører ABBL) holder et register med epostadresser for utsendelse av nyhetsbrev, samt har et register for utsendelse av faktura. Registeret inneholder følgende informasjon:

  • Kontaktperson
  • Fakturaadresse
  • Telefonnummer og e-postadresse

Formålet med informasjonen som innhentes

  • For å kunne sende relevant informasjon
  • For å kunne ta kontakt og tilby våre tjenester

Hvordan innhentes informasjonen?

Skytten Huseierforening samler inn epostadresser gjennom henvendelser fra boligeiere.
Registeret for fakturautsendelse er obligatorisk og innhentes etter henvendelse fra styret. Epost adresser registreres også for styrets nyhetsbrev.

Hvordan lagres informasjonen?

Medlemsdatabasen vedlikeholdes i beboerportalen hos ABBL.

Informasjonsbrev sendes ut via post eller gjennom hjemmesiden via MailChimp. Medlemmenes epost adresser er lagret hos MailChimp kun for informasjonsbrevet og selges ikke videre.

Artikler på hjemmesiden skytten-huseierforening.net kan inkludere innebygd innhold (f.eks. videoer, bilder, artikler osv.). Innebygd innhold fra andre nettsteder oppfører seg på nøyaktig samme måte som om den besøkende hadde besøkt nettstedet som det innebygde innholdet kommer fra.

Disse nettstedene kan samle inn opplysninger om deg, bruke informasjonskapsler, bygge inn sporingssystemer fra tredjeparter og overvåke hva du gjør via dette innebygde innholdet. Dette omfatter også sporing av handlingene dine via det innebygde innholdet dersom du har en konto og er logget inn på nettstedet.

Hvordan slettes opplysningene?

Informasjon slettes på oppfordring ved å kontakte vårt styre, se Kontakt.

Utlevering av informasjon til tredjepart?

Personopplysningene deles ikke med utenforstående tredjeparter, men Skytten Huseierforening gjennom forretningsfører kan bruke underleverandører til f.eks utsendelse av faktura.

Rettigheter

Som bruker av nettsidene våre har du rett til å kreve innsyn i personopplysningene som vi behandler om deg og hvordan de behandles. Du kan også kreve retting, sletting og begrensninger i behandlingen av personopplysninger i henhold til personopplysningsloven.

Som medlem i huseierforeningen kan du se på opplysningene som forretningsfører har registrert om deg i ABBL beboerportal Min side – beboer.

Dersom du mener at Skytten huseierforening ikke har overholdt dine rettigheter i henhold til personopplysningsloven, har du rett til å klage til den aktuelle tilsynsmyndigheten. Dette gjøres ved å sende klage til Datatilsynet, kontaktinformasjon er tilgjengelig på www.datatilsynet.no.